Další ukázka z nabídky festivalového shopu na letošním METALFESTU v PLZNI!


METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2. 6. 2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


Letošní, 13. ročník plzeňského METALFESTU je tady! Už pozítří, ve čtvrtek 30.5. se začne metalový svět dívat směrem k PLZNI! Otevřou se kempy a parkoviště, otevřou se páskovací kontejnery, pokladna, nabíjení čipů, první stánky s občerstvením a začnou přijíždět první metaloví fanoušci!


Festivalový obchůdek se pro vás otevře v pátek 31.5. v 11:30! Najdete ho snadno. Stejně jako každý rok bude umístěn vedle kavárny před vstupem do festivalového areálu. Už teď víte, že si máte nabít své čipy dostatečnými financemi, protože letošní festivalový merchandising je maximálně vydařený a půjde opět na dračku!


Kromě tradičního zboží, tam na vás bude čekat také spousta novinek! Těšte se na zbrusu nové, kvalitní mikiny na zapínání s nátiskem letošního nového motivu na zádech! Nově v obchůdku najdete také batohy, městské i crossbody tašky, hrnky (třeba právě na výbornou festivalovou kávu), pod-tácky, nášivky, magnetky, vlajku, nebo třeba i plechovou tabuli nebo festivalový erb…zkrátka přijďte se podívat sami a nakoupit. Čím dříve, tím lépe, festivalový merchandising mizí tradičně ze stánku velmi rychle!


Přejeme vám příjemnou cestu do PLZNĚ a už pozítří v „Lochotíně“ na viděnou!


Festivalové i jednodenní vstupenky a festivalové i jednodenní parkování ještě stále můžete objednávat (pouze jako e-tickety) na  těchto stránkách.
Vstupenky seženete ještě také v Ticketportalu, Ticketstreamu, či u Metaltixu.

Na spontánní, správné, rozhodnutí navštívit letošní METALFEST jsme také připraveni. Vstupenky se budou prodávat i v pokladně na louce před festivalovým areálem, ovšem POZOR! Pokladna bude jediné místo na festivalu, kde se bude dát platit POUZE hotově! Všude jinde platíte svým festivalovým náramkem s čipem!