DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ pro návštěvníky METALFESTU,...


...kteří se chystají parkovat na parkovišti na Jíkalce!

Vzhledem k předpovědi počasí na další dny, kdy má být deštivo, máme pro návštěvníky, kteří plánovali parkovat na Jíkalce doporučení, aby tak nečinili, neboť může být problém s výjezdem z luk.

Navrhujeme vám řešení, kdy vás přesměrujeme do Autocampu Ostende, u rybníku Bolevák v Plzni (www.bolevak.eu).  Zde by k takové podmáčenosti luk nemělo dojít. Lze zde parkovat na zpevněné ploše i stanovat. Kapacita je zde ještě volná. Zároveň tady fanoušci najdou veškerý servis jako toalety, sprchy a občerstvení. Z Autocampu Ostende do Amfiteátru Lochotín se dostanete za cca 10 minut také městskou hromadnou dopravou. Všem, kteří se zde rozhodnou přejet refundujeme již uhrazené parkování na Jíkalce a to tak, že při objednání pobytu v Autocampu Ostende Bolevák si od vás recepce vezme kontaktní údaje a my se vámi v příštím týdnu spojíme a vrátíme vám peníze na váš účet. 

Pro ty, kteří chtějí být blíže Amfiteátru Lochotín pak doporučujeme vyložit si stany na Jíkalce a následně pak zaparkovat na parkovišti Globusu Plzeň (parkování zdarma). I v tomto případě bychom vrátili uhrazené parkovné na účet. Pro vrácení peněz se zastavte na pokladnu před amfiteátrem s vaší zakoupenou parkovací vstupenkou. Na místě rovnou nahlásíte své číslo účtu, na který vám budou v příštím týdnu vráceny peníze.