Důležité informace! Uzavíráme parkoviště a veřejné tábořiště na Jíkalce


Dnes v noci by se mohla vylít řeka, která by mohla tyto louky zaplavit!

Vzhledem k předpovědi deštivého počasí na dnešní noc a sobotu, jsme se rozhodli uzavřít veřejné tábořiště a parkování na loukách na Jíkalce, které se vinou kolem řeky. 

Pořadatelská služba od téhle chvíle již další auta a stany zde pouštět nebude a všechny auta a stany, které zde stojí od včerejšího dne budeme přeposílat na jiné plochy. 

Stany budeme přesouvat do Lochotínského parku u amfiteátru. Autům doporučujeme přejet na parkovišti Globusu Plzeň (parkování zdarma), nebo je zaparkovat do parkovacího domu (levné parkování, více zde: https://www.parkingplzen.cz/cz/parkovaci-domy/parkovaci-dum-rychtarka/).

Nebo vám navrhujeme řešení, kdy se přesunete do Autocampu Ostende, u rybníku Bolevák v Plzni (www.bolevak.eu).  Zde k zaplavení luk nedojde. Lze tady parkovat na zpevněné ploše i stanovat. Kapacita je stále ještě volná. Zároveň tady fanoušci najdou veškerý servis jako toalety, sprchy a občerstvení. Z Autocampu Ostende do Amfiteátru Lochotín se dostanete za cca 10 minut také městskou hromadnou dopravou. Z recepce Autocampu Ostende Bolevák se přesunete na tramvajovou zastávku "Bolevecká náves" a tramvají č. 1 se dojedete na "Lékařská fakulta" (4 zastávky). Všem, kteří se rozhodnou přejet do Autocampu Ostende refundujeme již uhrazené parkování na Jíkalce a to tak, že při objednání pobytu v Autocampu Ostende Bolevák si od vás recepce vezme kontaktní údaje a my se vámi v příštím týdnu spojíme a vrátíme vám peníze na váš účet. 

Pro ty, kteří měli zaplacené parkování na Jíkalce, platí že bychom vám vrátili uhrazené parkovné na účet. Pro vrácení peněz se zastavte na pokladnu před amfiteátrem s vaší zakoupenou parkovací vstupenkou.  Na místě rovnou nahlásíte své číslo účtu, na který vám budou v příštím týdnu vráceny peníze. Zažádat si o toto vrácení poplatku za parkování na Jíkalce můžete pouze během festivalu na festivalové pokladně.